Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
1221alu/7112/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.363,50 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.363,50 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

341.59 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative portbagaje pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru întregul portbagaj de acoperiș. Avantajul constă și în montarea și demontarea rapidă și ușoară.

Bară pătrată SquareBar Evo

Bara metalică de la firma THULE reprezintă o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie în principal de un portbagaj de acoperiș pentru transportul de încărcături de construcții (țevi, scări etc.). Deoarece bara metalică este acoperită cu un strat de "gumoplast", protejează în mod semnificativ încărcătura transportată împotriva zgârieturilor.

Această bară nu are formă aerodinamică, motiv pentru care trebuie să se țină cont de un zgomot de fluierat nedorit în timpul condusului. canalul T nu face parte din bara.

th/754

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂbare laterale sau puncte de fixare. Acesta servește la fixarea bărilor pe mașini cu un sistem de prindere sub rama ușii.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură fixarea sigură a pieptenilor. Pentru montarea celorlalte componente ale portbagajului nu sunt necesare unelte suplimentare. Pieptenele este închis cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (sunt incluse în ambalaj). Ambalajul conține 4 picioare de montare.

Kit de montare

Kitul de montare th/1221 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. În combinație cu pieptenii și bara, formează o bara completă. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bara clasică, unde portbagajul este fixat doar cu ajutorul piciorului TH/7104).

Compatibilitate

  • Hyundai - Elantra/Lantra 4/5 uși - 2000-2006

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Observație

Incuietorile sunt incluse în ambalajul portbagajului de acoperiș. Nu este necesar să le achiziționați separat.