Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
3033kov/7122/753

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.313,94 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.313,94 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

329.17 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bară de acoperiș THULE

Suporturile de acoperiș de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. De asemenea, un avantaj este montajul și demontajul rapid și ușor.

SquareBar Evo

Barele metalice de la THULE sunt o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie în principal de un suport de acoperiș pentru transportul de încărcături de construcții (țevi, scări etc.). Deoarece bara de oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", protejează în mare măsură încărcătura transportată împotriva zgârieturilor.

Această bară nu are formă aerodinamică, motiv pentru care trebuie să vă așteptați la un sunet nedorit de fosnire în timpul condusului. Canalul T nu este parte a barei.

th/754

Picioarele de montare sunt potrivite pentru mașini FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Astfel, piciorul este folosit pentru fixarea barelor pe mașini cu sistem de prindere sub cadru ușii.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, garantează fixarea sigură a piciorului. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesar alt echipament. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Setul include 4picioare.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/3033 este special conceput pentru vehiculul respectiv și asigură o fixare precisă. Împreună cu piciorul și bara transversală, formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea barei pe acoperișul vehiculului (nu se aplică pentru vehiculele cu bare - railing clasic, unde suportul se fixează doar cu ajutorul piciorului TH/7104).

Compatibilitate

  • Ford - Galaxy - 2006- cu T-groove
  • Ford - Focus II SW cu T-groove - 05>

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Închizătorii de securitate sunt incluși în pachetul suportului și nu este necesar să fie comandați separat.

```