Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
1465alu/7113/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.363,50 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.363,50 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

341.59 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la brand-ul THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. Un avantaj important îl reprezintă montarea și demontarea rapidă și ușoară.

Bare WingBar Evo

Barele portbagaj WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au rămas neschimbate. Datorită formei lor inovatoare în timpul condusului, ele întâmpină o rezistență mai mică a aerului, ceea ce duce la o reducere semnificativă a zgomotului.

Cea mai mare schimbare a avut loc în umplerea așa-numitei caneluri T cu o bandă de cauciuc, unde față de modelele anterioare se folosește acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, banda de cauciuc este împărțită în două părți, de-a lungul întregii bare, ceea ce permite o montare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canelura T rămâne întotdeauna acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesar să scoateți sau să tăiați banda de cauciuc și apoi să umpleți golurile din canelura T.

Barele THULE WingBar EVO au canelura T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care, de asemenea, ajută la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu o capăt de protecție SwingBlade, ceea ce permite un acces rapid la canelura T.

th/754

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ bare laterale sau puncte de fixare. Aceasta este folosită pentru fixarea barelor pe mașini cu prindere sub cadru. Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură o fixare sigură a piesei. Nu este necesară nicio altă unelte pentru montarea celorlalte componente ale suportului. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în ambalaj). Ambalajul conține 4 picioare.

Set de montare

Setul de montare th/1465 este destinat direct vehiculului specific și asigură o fixare precisă. Împreună cu piesa și bara, formează un suport complet. Fără achiziționarea setului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu barele clasice, unde suportul se fixează doar cu ajutorul piciorului TH/7104).

Compatibilitate

  • Honda - Jazz 5dv. 2008 - 2013
  • Honda - Fit 5dv. 2007/-

Specificații tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Notă

Incuietorile sunt incluse în ambalajul suportului de acoperiș. Nu este necesar să le cumpărați separat.