Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE WingBar Edge

  • Pachet
Strešný nosič THULE WingBar Edge
TH/9594/4024

Barele transversale de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovada este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în domeniul reducerii zgomotului în timpul mersului și rezistenței aerodinamice datorită designului asemănător unei aripi. Pe lângă designul elegant, suportul de acoperiș se remarcă prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate de încărcare mare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Datorită acestor caracteristici, este asigurat un confort ridicat și siguranță în timpul transportului echipamentului la destinație. Pentru fixarea suporturilor de biciclete sau de schi, puteți folosi canelura T pentru o montare simplă.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE WingBar Edge

1.690,75 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 223.13 RON)
-

Total cu TVA :

1.690,75 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

423.57 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Varianta închisă: (railing integrat, puncte fixe)

Varianta închisă a barelor THULE WingBar EDGE reprezintă o soluție elegantă pentru mașina dumneavoastră. Barele de design sunt potrivite pentru vehiculele cu bare longitudinale integrate și vehiculele cu puncte fixe pe plafon. Forma aerodinamică a barelor asigură o conducere silențioasă. Suporturile sunt parte componentă a barelor pe care se află șina T acoperită cu cauciuc (trebuie scos la montarea accesoriilor precum suporturi pentru biciclete, schiuri, etc.). Barele sunt prevăzute cu sistem de blocare (antifurtul este inclus în pachet).

În cazul variantei închise, trebuie însă să țineți cont de suprafața de depozitare mai mică față de barele WingBar EVO. Aceasta înseamnă că în varianta închisă puteți monta maxim 2 sau 3 suporturi pentru biciclete (în funcție de lățimea plafonului).

Kit de montare

 

Kitul de montare th/1226 este destinat în mod specific vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. Împreună cu picioarele de prindere și bara, formează suportul complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe plafonul vehiculului (nu se aplică pentru vehiculele cu bare - railing clasic, unde suportul se fixează doar cu picioarele TH/7104 ).

Date tehnice

  • WingBar Edge
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE