Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Portbagaj THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
TH/5024/7205/7214/7214

Suportul de acoperiș de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - dovada este și garanția de 5 ani garantată de producător. Traversele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în domeniul reducerii energiei sonore și al rezistenței la aer datorită designului în formă de aripă a traversei.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Portbagaj THULE - aluminiu

1.646,19 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare
-

Total cu TVA :

1.646,19 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

412.40 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Barele transversale THULE

Suporturile Thule aparțin unuia dintre suporturile de acoperiș de cea mai înaltă calitate. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru portbagaj complet. Avantajul este, de asemenea, asamblarea și dezasamblarea rapidă și ușoară.

Barre transversale pentru marginea WingBar

Barele de sprijin WingBar Edge au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au fost păstrate. Datorită formei lor inovatoare, creează mai puțină rezistență la aer în timpul conducerii și astfel au zgomot redus în mod semnificativ.

Cea mai mare schimbare a avut loc la completarea așa-numitelor Caneluri în T cu o curea de cauciuc, unde sistemul QuickAccess este deja utilizat în comparație cu modelele mai vechi. Datorită sistemului QuickAccess, anvelopa este împărțită în două părți, de-a lungul întregii traverse, ceea ce permite montarea ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canelura în T rămâne întotdeauna acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesară îndepărtarea sau tăierea cauciucului și apoi umplerea golurilor din canelura în T.

Barele THULE WingBar Edge au o canelură în T acoperită de o curea de cauciuc cu o suprafață WindDiffuser structurată, care ajută și la reducerea zgomotului suporturilor.

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ derapaje longitudinale sau puncte de fixare. Prin urmare, piciorul este folosit pentru a fixa barele transversale ale mașinilor cu un mâner sub tocul ușii.

Cheia cu formă ergonomică cu un cuplu de strângere asigură fixarea sigură a piciorului. nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru a monta celelalte părți ale suportului. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de picioare.

Set de montare

Setul de montare este proiectat direct pentru vehiculul respectiv și asigură o potrivire precisă. În combinație cu piciorul și tija, formează o traversă completă. Fără achiziționarea trusei, nu este posibilă montarea traversei pe acoperișul vehiculului (nu se aplică vehiculelor cu derapaje - șină clasică, unde suportul este prins doar cu piciorul TH /7204).

Date tehnice

  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Notă

Lacătele fac parte din pachetul de portbagaj.

"