Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE WingBar Edge

  • Pachet
Strešný nosič THULE WingBar Edge
Strešný nosič THULE WingBar Edge
Strešný nosič THULE WingBar Edge
Strešný nosič THULE WingBar Edge
TH/6037/7206/7212/7213

Bare transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - dovada este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și rezistența aerului datorită designului asemănător unei aripi. Pe lângă designul elegant, suportul de acoperiș se remarcă și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate mare de încărcare.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE WingBar Edge

1.680,88 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.680,88 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

421.09 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Versiunea închisă: (railing integrat, fixpoint)

Versiunea închisă a barițelor THULE WingBar EDGE este o soluție elegantă pentru mașina dvs. Barele de design sunt potrivite pentru vehiculele cu bare longitudinale integrate și vehiculele cu puncte de fixare pe acoperiș. Forma aerodinamică a barelor asigură o conducere silențioasă. Suporturile sunt parte integrantă a barelor pe care este amplasată canelura T acoperită cu cauciuc (este necesar să o scoateți în timpul montării accesoriilor precum - suporturi pentru biciclete, schiuri etc.). Barele sunt prevăzute cu sistem de blocare (zăvoarele sunt incluse în ambalaj).

În cazul versiunii închise, trebuie însă să luați în considerare o suprafață de încărcare mai mică decât în cazul barelor WingBar EVO. Acest lucru înseamnă că pentru versiunea închisă puteți monta 2 sau maxim 3 suporturi pentru biciclete (în funcție de lățimea acoperișului).

Kit de montare

Kitul de montare este destinat direct vehiculului specific și asigură fixarea precisă. Împreună cu suportul și suporturile formează o bară completă. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea barelor pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu șine - railing clasic, unde suportul se fixează doar cu ajutorul suportului TH/7104).

Date tehnice

  • WingBar Edge
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE