Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalice

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1741kov/7124/754

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de marfă, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalice

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la THULE sunt printre cele mai calitative bare transversale. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport pentru acoperiș. De asemenea, avantajul constă în montarea și demontarea rapidă și ușoară.

SquareBar Evo

Priețul metalic de la THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie de un suport pentru acoperiș pentru transportul de încărcături grele (țevi, scări etc.). Deoarece priețul de oțel este acoperit cu un strat de ""gumoplast"", previne în mare măsură zgârierea încărcăturii transportate.

Aceste bare nu au formă aerodinamică, așa că trebuie să luați în calcul un sunet neplăcut de fluierat în timpul condusului. Șina T nu face parte din set.

th/754

Talpa de montare este potrivită pentru mașini fără bare transversale sau puncte de fixare. Astfel, talpa servește pentru prinderea priețurilor pe mașinile cu fixare sub rama ușilor.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, garantează fixarea sigură a talpului. Pentru montarea celorlalte piese ale suportului nu este necesară altă unelte. Talpa este cu sistem de blocare datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți talpi.

Kit de montare

Kitul de montare th/1741 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. Împreună cu talpa și bara, formează un prieț complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta priețul pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bare transversale - bare clasice, unde suportul se fixează doar cu ajutorul talpii TH/7104).

Compatibilitate

  • Hyundai Santa Fe, 2013/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1350 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: Oțel
  • Producător: THULE

Observație

Antifurturile sunt incluse în pachetul suportului pentru acoperiș.