Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalice

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
6007kov/7124/7106

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de marfă, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalice

1.254,44 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.254,44 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

314.26 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la brandul THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă 5 ani de garanție pentru întregul suport de acoperiș. De asemenea, avantajul constă în montarea și demontarea rapidă și ușoară.

SquareBar Evo

Bara metalică de la firma THULE reprezintă o alegere excelentă pentru clienții care necesită un suport de acoperiș în special pentru transportul de materiale de construcții (țevi, scări etc.). Deoarece bara metalică este acoperită cu un strat de „gumoplast”, previne în mare măsură zgârieturile pe materialul transportat.

Această bară nu are formă aerodinamică, așa că trebuie luat în calcul un sunet neplăcut de fluierat în timpul condusului. Șanțul T nu este inclus în bara.

TH/7106

Placa de montare este potrivită pentru mașini cu șine integrate longitudinale sau puncte de fixare.

Cheia ergonomic conturată cu moment de strângere garantează fixarea sigură a plăcii. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealtă. Placa este prevăzută cu sistem de închidere datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de plăci.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/6007 este destinat direct pentru vehiculul respectiv și asigură o fixare precisă. Împreună cu placa și bara formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu șine - grindă clasică, unde suportul se fixează doar cu ajutorul plăcii TH/7104).

Compatibilitate

  • BMW X5, 2014/- cu șine integrate

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1350 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Observație

Șuruburile de siguranță sunt incluse în suport și nu este necesar să le comandați separat.