Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalice

  • Pachet
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
7005kov/7107/7123

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de marfă, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalice

1.254,44 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.254,44 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

314.26 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele transversale de la THULE sunt printre cei mai calitative bare pentru acoperiș. Producătorul garantează 5 ani de garanție pentru întregul set de bare. Un avantaj este și montajul și demontajul rapid și simplu.

SquareBar Evo

Bara de oțel de la THULE este o alegere excelentă pentru un client care are nevoie să folosească bara de acoperiș în special pentru transportul materialelor de construcții (țevi, scări și altele asemenea). Deoarece bara de oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", împiedică în mare măsură zgârierea încărcăturii transportate.

Această bară nu are formă aerodinamică, astfel că trebuie să luați în calcul un sunet de fluierat nedorit în timpul călătoriei. T-slot-ul nu este inclus în bara.

Pielea de montare este potrivită pentru mașinile cu șine integrate longitudinale sau puncte de fixare.

Cheia ergonomică cu moment de strângere asigură fixarea sigură a pielii. Pentru montarea celorlalte componente ale nositorului, nu este necesar un altel. Pielea este blocați datorită sistemului THULE ONE Key (sunt incluse în pachet). Pachetul include 4 piese de montare.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/3145 este destinat direct pentru vehiculul respectiv și asigură fixarea precisă. În combinație cu pielea și bara formează o bara de acoperiș completă. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea barei pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu șine - bara clasică de reling, unde nositorul este fixat doar cu pielea TH/7104).

Compatibilitate

  • Audi Q7, 2015/- cu bare longitudinale

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: negru
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Remarcă

Blocurile de siguranță sunt incluse în nositor și nu este necesar să le comandați separat.