Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
TH/5060/7215/7215/7205

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.680,88 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare
-

Total cu TVA :

1.680,88 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

421.09 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele marca THULE se numără printre cele mai calitative portbagaje de acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul portbagaj de acoperiș. Un avantaj este, de asemenea, montajul și demontajul rapid și simplu.

Barele WingBar Evo

Barele de suport WingBar Evo au fost îmbunătățite, dar și-au păstrat proprietățile aerodinamice. Datorită formei lor inovatoare, prezintă o rezistență mai mică la aer în timpul conducerii, ceea ce înseamnă o reducere semnificativă a zgomotului.

Cea mai mare schimbare a avut loc în completarea canalului T cu o bandă de cauciuc, unde, spre deosebire de modelele anterioare, se folosește acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, cauciucul este împărțit în două părți, de-a lungul întregii bare, permițând montarea ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canalul T rămâne mereu acoperit, ceea ce reduce zgomotul și elimină necesitatea de a scoate sau tăia cauciucul pentru a umple golurile din șina T.

Barele THULE WingBar EVO au șina T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care ajută, de asemenea, la reducerea zgomotului portbagajelor.

Barele sunt echipate cu capace SwingBlade, care permit accesul rapid la șina T.

th/754

Piciorul de montare este adecvat pentru mașinile FĂRĂbare longitudinale sau puncte de fixare. Astfel, piciorul servește pentru fixarea barelor pe mașinile cu prindere sub cadru ușii.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură o fixare sigură a piciorului. Pentru montarea celorlalte părți ale portbagajului nu este necesară folosirea altor unelte. Piciorul este încuietabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul include 4 picioare de fixare.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/1325 este specific pentru vehiculul respectiv și asigură o fixare precisă. În combinație cu piciorul și bara, formează un portbagaj complet. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea portbagajului pe acoperișul vehiculului (nu se aplică pentru vehiculele cu bare standard, unde portbagajul se fixează doar cu piciorul TH/7104).

Compatibilitate

  • BMW - Seria 5 Touring - 2004-2009
  • BMW - Seria 5 - 2004-2009

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: Aluminiu
  • Producător: Thule