Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
5112/alu7113/7105

Barele de plafon de la THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă fiind și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și a rezistenței aerului datorită designului barei asemănătoare cu aripa. În plus față de designul elegant, bara de plafon se caracterizează și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate de încărcare ridicată. Un mare avantaj este și montarea/demontarea rapidă și simplă.

Datorită acestor caracteristici, este asigurat un confort și o siguranță ridicate pentru utilizator în transportul echipamentului către destinație. Pentru fixarea suporturilor pentru biciclete sau schiuri, puteți folosi șina T pentru o montare ușoară.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.477,56 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.477,56 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

370.16 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele transversale de la THULE se numără printre cele mai calitative bare pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru întregul set de bare. Montarea și demontarea sunt de asemenea rapide și ușoare.

Bare WingBar Evo

Barele WingBar Evo au fost reconfigurate, dar proprietățile lor aerodinamice au fost păstrate. Datorită formei lor inovatoare, acestea întâmpină o rezistență mai mică la aer în timpul condusului, ceea ce duce la o reducere semnificativă a zgomotului.

Cea mai mare schimbare a fost realizată în umplerea așa numitei șine T cu o bandă de cauciuc, unde, spre deosebire de modelele anterioare, se utilizează sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, cauciucul este împărțit în două părți, de-a lungul întregului priečnic, ceea ce permite o montare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Șina T rămâne întotdeauna acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesar să scoateți sau să tăiați cauciucul și apoi să umpleți golurile din șina T.

Barele THULE WingBar Evo au șina T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafața structurată WindDiffuser, care contribuie, de asemenea, la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu un capac SwingBlade, care permite acces rapid la șina T.

th/7105

Piesa de montare este potrivită pentru mașinile FĂRĂ șine longitudinale sau puncte de fixare. Piesa este utilizată pentru fixarea barelor pe mașinile cu fixare sub cadru, sub ușă.

Cheia ergonomică cu moment de strângere asigură o fixare sigură a piesei. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului nu este necesară altă unealtă. Piesa este prevăzută cu sistem de închidere datorită sistemului THULE ONE Key (incluse în pachet). Pachetul include 4 bucăți de piese.

Kit de montare

Kitul de montare th/5112 este destinat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu piesa și bara, formează suportul complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta suportul pe acoperișul mașinii (nu se aplică la mașinile cu șine - bare clasice, unde suportul este fixat doar cu ajutorul piesei TH/7104).

Compatibilitate

  • Hyundai i30 5dv. 2017/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie / silver
  • Material: Aluminiu
  • Producător: THULE

Observație

Antifurturile sunt incluse în pachetul barelor transversale.