Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
6028alu/7112/7106

Bare transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - dovada este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și rezistența aerului datorită designului asemănător unei aripi. Pe lângă designul elegant, suportul de acoperiș se remarcă și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate mare de încărcare.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.477,56 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.477,56 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

370.16 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE sunt printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. Un avantaj este și montajul și demontajul rapid și ușor.

Barele WingBar Evo

Barele de susținere WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au fost păstrate. Datorită formei lor inovatoare, ele întâmpină o rezistență mai mică la aer în timpul condusului și, astfel, au, de asemenea, o reducere semnificativă a zgomotului.

Cea mai mare schimbare a survenit în umplerea canalei T cu o bandă de cauciuc, unde, spre deosebire de modelele anterioare, se folosește acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, cauciucul este împărțit în două părți, de-a lungul întregii bare, ceea ce permite montarea ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canala T rămâne acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesar să scoateți sau să tăiați cauciucul și apoi să umpleți golurile din canala T.

Barele THULE WingBar EVO au canal T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care, de asemenea, ajută la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu un capac SwingBlade, care permite accesul rapid la canal T.

Piesa de montare este potrivită pentru mașini cu șine integrate sau puncte de fixare longitudinale.

Cheia ergonomică cu moment de strângere garantează fixarea sigură a piesei de montare. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unelte. Piesa este închisă cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (este inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți piese de montare.

Kit de montare

Kitul de montare th/4058 este destinat direct vehiculului specific și asigură fixarea precisă. Împreună cu piesa de montare și bara formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta suportul pe acoperișul mașinii (nu se aplică la vehiculele cu șine - bare de susținere clasice, unde suportul se fixează doar cu piesa TH/7104).

Compatibilitate

  • Volvo XC60, 2017/- cu șină integrată

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Remarci

Închizătorile de siguranță sunt incluse în pachetul suportului și nu este necesar să le comandați separat.