Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalic.

  • Pachet
Strešný nosič na reling THULE - kovový
Strešný nosič na reling THULE - kovový
7122kov/7104

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de marfă, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalic.

1.041,25 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 74.38 RON)
-

Total cu TVA :

1.041,25 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

260.86 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul garantează o garanție de 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. Avantajul constă și în montarea și demontarea rapidă și simplă.

Bară pătrată Evo

Bara metalică de la firma THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie de un suport de acoperiș pentru a transporta în principal încărcături de construcții (țevi, scări și altele asemenea). Deoarece bara de oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", împiedică în mare măsură zgârierea încărcăturii transportate.

Această bara nu are o formă aerodinamică, astfel că trebuie să luați în considerare apariția unui sunet de fluierat nedorit în timpul condusului. Șina de montaj nu face parte din bara.

TH/7104

Placa de montare este potrivită pentru mașinile cu bare transversale (există un spațiu între bara transversală și acoperiș).

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură o fixare sigură a plăcii. Nu este necesară utilizarea altor unelte pentru montarea celorlalte componente ale suportului. Placa este închisă cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de plăci.

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1500 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Închizătorii de securitate fac parte din suport și nu este necesar să-i comandați separat.