Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Vaselina albă - Carlson 400 ml

Biela vazelína - Carlson 400 ml
33.621

Minimizează frecarea, protejează împotriva coroziunii, prelungește durata de viață, aplicare ușoară și rapidă, rezistă la temperaturi de la -30°C la +120°C.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Vaselina albă - Carlson 400 ml

31,18 RON

Total cu TVA :

31,18 RON

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Agitați bine preparatul (cel puțin 30 de secunde) înainte de utilizare. Aplicați lubrifiantul pe o suprafață fără praf și murdărie de la o distanță scurtă. Lăsați să curgă până când lubrifiantul formează o peliculă uniformă. Dacă este necesar, repetați procedura. Caracteristici: minimizează frecarea, protejează împotriva coroziunii, prelungește durata de viață, rezistă la temperaturi de la -30°C la +120°C, utilizare multifuncțională, aplicare simplă și rapidă. CARLSON® White vaselina este un lubrifiant multifuncțional cu utilizare universală. Este potrivit pentru utilizare într-o gamă largă de temperaturi de funcționare de la -30 ° C la +120 ° C, pentru lubrifierea majorității tipurilor de rulmenți, balamale, balamale și îmbinări în gospodării, în industria auto și a mașinilor.