Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
1192kov/760

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE sunt printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul garantează o garanție de 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. Un avantaj este și montarea și demontarea rapidă și simplă.

Bara SquareBar Evo

Barele metalice de la firma THULE sunt o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie să transporte încărcături de construcție (țevi, scări etc.) pe acoperiș. Deoarece bara metalică este acoperită cu un strat de "gumoplast", previne în mod semnificativ zgârierea încărcăturii transportate.

Această bară nu are o formă aerodinamică, prin urmare, trebuie să vă așteptați la un zgomot nedorit de fluiere în timpul condusului. Canalul T nu face parte din bara metalică.

th/754

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂbare laterale sau puncte de fixare. Aceasta este folosită pentru fixarea barelor pe mașini cu prindere sub rama ușii.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere garantat, asigură fixarea sigură a piesei. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealta. Placa este închisă cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (face parte din pachet). Pachetul include 4 picioare.

Kit de montare

Kitul de montare th/1192 este destinat direct vehiculului specific și asigură fixarea precisă. Împreună cu placa și bara, formează un suport complet. Fără achiziționarea acestui kit, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu șine - balustradă clasică, unde suportul este fixat doar cu ajutorul plăcii TH/7104).

Compatibilitate

  • Chrysler - Neon 4 uși - 2000-2004

Date tehnice

  • Rozmery: lungimea barei este de 1080 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Observație

Blocurile de siguranță sunt incluse în pachetul suportului de acoperiș. Nu este necesar să le achiziționați separat.