Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - hliníkový
1304alu/7112/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.363,50 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.363,50 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

341.59 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale Thule

Barele de la marca Thule se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. Un avantaj este și montarea și demontarea rapidă și simplă.

Bară WingBar Evo

Barele WingBar Evo au fost modificate, dar și-au păstrat proprietățile aerodinamice. Datorită formei lor inovatoare, ele generează o rezistență redusă la vânt în timpul condusului și, astfel, au o hlučnosť redusă semnificativ.

Cea mai mare schimbare a fost la umplerea denumită "canelura T" cu o bandă de cauciuc, unde față de modelele mai vechi se folosește acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, cauciucul este împărțit în două părți, de-a lungul întregii bare, ceea ce permite o montare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canelura T rămâne încă acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesar să se scoată sau să se taie cauciucul și apoi să se umple golurile din canelura T.

Barele THULE WingBar EVO au "Canalul T"-ul acoperit cu o bandă de cauciuc cu suprafața structurată WindDiffuser, care contribuie, de asemenea, la reducerea zgomotului produs de suporturile de bagaje.

Barele sunt terminate cu o capacă SwingBlade, care permite accesul rapid la canalul T.

th/754

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Piciorul este folosit pentru fixarea barelor pe mașini cu prindere sub rama ușii.

Cheia ergonomică, cu momentul de strângere garantat, asigură fixarea sigură a clapetei. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealtă. Piciorul este închis cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (care fac parte din pachet). Ambalajul include 4picioare.

Kitul de montare

Kitul de montare th/1304 este destinat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu clamă și bară, formează o bară completă. Fără achiziționarea kitului, nu este posibil să montați bara pe acoperișul mașinii (nu se aplică la mașinile cu bare clasică, unde suportul este fixat doar cu picior TH/7104).

Compatibilitate

  • Honda - Accord 4/5 uși - 2003-2007

Specificații Tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Precizare

Incuietorile de siguranță sunt incluse în ambalajul suportului de bagaje. Nu este necesar să le achiziționați separat.