Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
1056alu/7112/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.363,50 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.363,50 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

341.59 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Barele transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul garantează o garanție de 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. Un avantaj este și montarea și demontarea rapidă și ușoară.

Bare WingBar Evo

Barele WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au fost păstrate. Datorită formei lor inovatoare, acestea generează o rezistență mai mică la vânt și, astfel, au o zgomot redus semnificativ în timpul condusului.

Cea mai mare schimbare a fost în umplerea canalului numit T cu o bandă de cauciuc, unde, spre deosebire de modelele mai vechi, se folosește acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, banda de cauciuc este împărțită în două părți de-a lungul întregului priečnik, ceea ce permite o montare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canalul T rămâne acoperit, reducând zgomotul și nu mai este necesar să scoateți sau să tăiați cauciucul și apoi să umpleți golurile din canalul T.

Priečnicii THULE WingBar EVO au un canal T acoperit cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care ajută, de asemenea, la reducerea zgomotului produs de suporturi.

Barele sunt echipate cu un capac SwingBlade, care permite accesul rapid la canalul T.

th/754

Picioarele de montare sunt potrivite pentru mașini FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Prin urmare, pielea servește pentru fixarea priečnicilor pe mașini cu sistem de prindere sub rama ușilor.

Cheia ergonomică cu moment de strângere garantează fixarea sigură a piciorului. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealta. Piciorul este închis datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul include 4 picioare.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/1056 este destinat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu pielea și bara, formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul mașinii (nu se aplică la mașinile cu bare longitudinale clasice, unde suportul este fixat doar cu ajutorul piciorului th/7104).

Compatibilitate

  • Citroen - Xsara 3 uși - 1998/-
  • Citroen - Xsara 5 uși - 1997/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea priečnicului este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Observație

Lacatele de siguranță sunt incluse în pachetul suportului pentru acoperiș. Nu este necesar să le cumpărați separat.