Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Suport pentru biciclete THULE ProRide 591

Nosič bicyklov THULE ProRide 591
Nosič bicyklov THULE ProRide 591
TH/591
Thule ProRide este un suport elegant care reprezintă cea mai simplă modalitate de a transporta o bicicletă pe acoperișul mașinii.
Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Suport pentru biciclete THULE ProRide 591

595,00 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 74.38 RON)
-

Total cu TVA :

595,00 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

149.06 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Accesorii la produs

Thule ProRide este un suport elegant care reprezintă cea mai simplă modalitate de a transporta o bicicletă pe acoperișul mașinii. Una dintre caracteristicile cu adevărat elaborate este suportul auto-ajustabil pentru cadru, care asigură automat că bicicleta este poziționată corect în suport. Trebuie doar să rotești maneta la înălțimea acoperișului, să fixezi roțile și bicicleta este asigurată în locul ei și pregătită pentru transport. Thule ProRide este un suport perfect pentru biciclete care se montează pe acoperiș și care permite încărcarea și descărcarea rapidă - indiferent dacă explorați terenuri montane dificile sau trasee de ciclism foarte atrăgătoare. Caracteristici principale: Suportul unic de cadru și suportul pentru roți plasează automat bicicleta în locul corect, permițându-i să se sprijine în siguranță pe suportul pentru cadru și, în același timp, să o fixeze. Înălțimea convenabilă a manetei rotative permite strângerea finală rapidă și ușoară. Singurul suport pentru biciclete de pe piață cu o capacitate de încărcare de până la 20 kg. Potrivit pentru cadre de biciclete de până la 100 mm (oval 80 x 100 mm, rotund 22-80 mm). Curelele rapide cu protecție pentru roți țin roțile în siguranță pe loc (ajustabile pentru diferite dimensiuni ale roților). Se poate monta ușor pe ambele părți ale acoperișului mașinii. Acest suport este pre-asamblat, nu sunt necesare unelte. Antifurturi - bicicleta pe suportul pentru biciclete, suportul pentru biciclete pe suport (antifurturile sunt incluse în ambalaj). Adaptoarele pentru șinele en (20 x 20 mm) sunt incluse pentru montarea pe Thule WingBar Edge, Thule WingBar, Thule SlideBar și Thule AeroBar. Conform standardului City Crash.
Număr maxim de biciclete
1
Greutatea maximă a bicicletei
20 kg
Dimensiuni
145 x 32 x 8.5 cm
Hmotnosť
4 kg
Potrivit pentru diametre de cadru
22 - 80 mm
Lățimea maximă a carcasei
76 mm
Compatibil cu sistemul cu o singură cheie
Da
Dimensiunea maximă a roții
29"
Ampatament maxim
1255 mm
Potrivit pentru bare transversale de tip aluminiu "Aero"
Da
Potrivit pentru bare transversale pătrare de tip metalic
Da
Potrivit pentru bare transversale THULE ProBar Evo
Da
Potrivit pentru bare transversale THULE SlideBar
Da
Culoare
Negru / argintiu

Video k produktu