Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bara metalică 112 cm Totus - 2852

Priečnik hliníkový 112 cm TOTUS - 2825
CA/2825

Barele din aluminiu sunt componenta principală și de susținere a suportului tău. Sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu cu suprafața întărită, ceea ce le face ușoare și rezistente. Acestea prezintă proprietăți aerodinamice excelente, o greutate redusă și un design plăcut.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Bara metalică 112 cm Totus - 2852

347,06 RON

Total cu TVA :

347,06 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

86.95 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descriere

Barele din aluminiu reprezintă componenta principală și de susținere a suportului tău. Sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu cu suprafața întărită, ceea ce le face ușoare și rezistente. Acestea prezintă proprietăți aerodinamice excelente, o greutate redusă și un design plăcut. Forma lor este dezvoltată cu accent pe rezistență și proprietățile aerodinamice pentru a reduce rezistența la înaintare. Sunt livrate ca seturi de câte 2 bucăți într-un ambalaj.

Lungimea barelor: 1120 mm