Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Geantă de transport THULE EasyFold XT

THULE EasyFold XT Carrying Bag
TH/931-1

Geanta de transport THULE EasyFold XT este o geanta practica care te protejeaza pe tine si masina ta de murdarie atunci cand transporti si depozitezi suportul pentru biciclete Thule EasyFold XT. Pentru suportul de biciclete Thule EasyFold pentru transportul a 2 biciclete.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Geantă de transport THULE EasyFold XT

223,13 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare
-

Total cu TVA :

223,13 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

55.90 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Príslušenstvo k produktu

THULE EasyFold XT Geantă de transport

Descriere

THULE EasyFold XT Carrying Bag

THULE EasyFold XT Carrying Bag este o geantă practică care, atunci când transportați și depozitați suportul de biciclete Thule EasyFold XT, vă protejează atât pe ușis. cât și mașina de murdărie. Pentru suportul de biciclete Thule EasyFold pentru transportul a 2 biciclete.

Marca Thule este lider mondial în furnizarea de soluții de transport pentru familii active, profesioniști și entuziaști outdoor. Pe scurt, pentru toți cei care doresc ca echipamentul lor sportiv să fie transportat pe vehicul în mod simplu, sigur și elegant.