Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Cabluri de pornire 25mm2 DIN - lungime 3,5 m

Štartovacie káble 25mm2 DIN - dĺžka 3,5 m
20.287

Potrivit pentru vehicule cu motor pe benzină până la max. 5500 cm3 sau motor diesel până la 3000 cm3 volum cilindric (testat temeinic de către tehnicienii noștri).

Lungimea cablurilor de pornire 3,5 m.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Cabluri de pornire 25mm2 DIN - lungime 3,5 m

96,33 RON

Total cu TVA :

96,33 RON

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Timp maxim de pornire de până la 5 secunde. Pot fi conectate numai bateriile de vehicule cu aceeași tensiune nominală (6V și 6V, 12V și 12V, 24V și 24V). Mai întâi, conectați bornele roșii la polii pozitivi (+) ai bateriilor vehiculului, apoi bornele negre (-). Porniți motorul vehiculului cu o baterie încărcată și mențineți turația motorului ridicată (aprox. până la 2000 rpm). După intervale scurte, încercați să porniți motorul vehiculului cu bateria descărcată - în cazul încercărilor nereușite, lăsați întotdeauna o distanță de aproximativ 30 de secunde. După pornirea cu succes, deconectați mai întâi bornele negre și apoi cele roșii.