Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
1107alu/7112/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.328,81 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare
-

Total cu TVA :

1.328,81 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

332.90 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport de bagaje de acoperiș. De asemenea, montarea și demontarea sunt rapide și simple.

Barele WingBar Evo

Barele portbagaj WingBar Evo au fost modificate, dar și-au păstrat proprietățile aerodinamice. Datorită formei inovatoare, acestea întâmpină o rezistență mai mică la înaintare în timpul condusului, având astfel o reducere semnificativă a zgomotului.

Cea mai mare schimbare a intervenit în umplerea așa-numitei caneluri T cu o bandă de cauciuc, unde, în comparație cu modelele mai vechi, se folosește acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, banda de cauciuc este împărțită în două părți de-a lungul întregului bare, ceea ce permite o montare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canelura T rămâne acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesar să scoateți sau să tăiați cauciucul și apoi să umpleți golurile din canelura T.

Barele THULE WingBar Evo au canelura T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care contribuie și ea la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu un capac SwingBlade, care permite un acces rapid la canelura T.

th/754

Clama de montare este potrivită pentru mașini FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Aceasta este folosită pentru fixarea barelor pe mașini cu sistem de prindere sub rama ușii.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură fixarea sigură a clemei. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealtă. Clama este închisă cu lacăt datorită sistemului THULE ONE Key (care face parte din pachet). Pachetul include 4 bucăți de cleme.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/1107 este destinat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu clema și bara, formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea barei pe acoperișul mașinii (excepție fac mașinile cubare clasice, unde suportul se fixează doar cu clama TH/7104).

Compatibilitate

  • Daewoo - Lanos 4/5 uși - 1997 - 2003
  • Daewoo - Leganza 4 uși - 1997 - 2002
  • Daewoo - Nubira 4/5 uși - 1997 - 2003

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Observație

Lacătele sunt incluse în pachetul suportului de bagaje de acoperiș. Nu este necesar să le cumpărați separat.