Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • La reducere!
  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
4002alu/7112/753

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.537,06 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.537,06 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

385.07 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la brandul THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport pentru bagaje. De asemenea, un avantaj este montarea și demontarea rapidă și ușoară.

Bare WingBar Evo

Barele de transport WingBar Evo au fost actualizate, dar și-au păstrat proprietățile aerodinamice. Datorită formei lor inovatoare, acestea oferă o reducere semnificativă a zgomotului și oferă o rezistență redusă la înaintare în timpul condusului.

Cea mai mare schimbare a intervenit în umplerea canalului T cu o bandă de cauciuc, unde, spre deosebire de modelele mai vechi, se utilizează acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, banda de cauciuc este împărțită în două părți, pe toată lungimea barei, permițând o instalare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canalul T rămâne acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesar să scoateți sau să tăiați cauciucul și apoi să umpleți golurile din canalul T.

Barele THULE WingBar EVO au șina T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care contribuie, de asemenea, la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu un capac SwingBlade, care permite un acces rapid la șina T.

TH/753

Piesa de montare este potrivită pentru mașini cu șine integrate longitudinale sau puncte de fixare.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură fixarea sigură a piesei. Nu este necesară altă unelte pentru montarea celorlalte componente ale suportului. Piesa poate fi închisă cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (incluse în pachet). Setul include 4 piese de montare.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/4002 este dedicat direct vehiculului respectiv și asigură o fixare precisă. Împreună cu piesa de montare și bara, formează o bara transversală completă. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea barei transversale pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu șine - balustradă clasică, unde suportul este fixat doar cu piesa TH/7104).

Compatibilitate

  • Audi - Q7 - 2006- cu balustradă integrată
  • Audi - Q5 - 2008- cu balustradă integrată

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Observație

Închizătorile de siguranță sunt incluse în suport și nu trebuie comandate separat.