Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
1757alu/7113/754

Barele transversale de la THULE reprezintă o calitate excelentă - un exemplu este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și rezistenței aerului datorită designului barei asemănătoare cu aripa. În plus față de designul elegant, suportul pentru acoperiș se remarcă și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate mare de încărcare. Un avantaj major este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Datorită acestor caracteristici, este asigurat un confort și siguranță ridicate pentru utilizator în timpul transportului echipamentului către destinație. Pentru fixarea suporturilor pentru biciclete sau schiuri, puteți folosi șina T pentru un montaj simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.363,50 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.363,50 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

341.59 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE sunt printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport pentru acoperiș. De asemenea, avantajul constă în montarea și demontarea rapidă și ușoară.

Barele WingBar Evo

Barele de susținere WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au rămas neschimbate. Datorită formei lor inovatoare, ele întâmpină o rezistență mai mică în timpul condusului, ceea ce duce la o redusă nivel de zgomot semnificativ.

Cea mai mare schimbare a avut loc la umplerea așa-numitei șine T cu o bandă de cauciuc, unde, spre deosebire de modelele mai vechi, se utilizează acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, banda de cauciuc este împărțită în două părți, pe toată lungimea barei, ceea ce permite o montare ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Șina T rămâne întotdeauna acoperită, ceea ce reduce nivelul de zgomot și nu mai este necesar să scoateți sau să tăiați banda de cauciuc și apoi să umpleți golurile din șina T.

Barele THULE WingBar EVO au șina T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care contribuie și ea la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu un capac SwingBlade, ceea ce permite un acces rapid la șina T.

th/754

Piesa de montare este potrivită pentru mașini FĂRĂ șine laterale sau puncte de fixare. Prinderea este destinată fixării barelor pe mașini cu un sistem de prindere sub pragurile ușilor.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere garantat, asigură fixarea sigură a piesei de montare. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară alte unelte. Piesa de montare este cu blocare datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de piese de montare.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/1757 este dedicat în mod direct vehiculului specific și asigură fixarea precisă. Împreună cu piesa de montare și bara, formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (excepție fac vehiculele cu șine - bare clasice, unde suportul se fixează doar cu piesa de montare TH/7104 ).

Compatibilitate

  • Hyundai i10, 2014/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Notă

Antifurturile sunt incluse în pachetul suportului pentru acoperiș.

"