Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1102kov/7124/754

Unul dintre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul garantează o garanție de 5 ani pentru întregul suport pentru acoperiș. Un avantaj este și montajul și demontajul rapid și ușor.

SquareBar Evo

Bara metalică de la firma THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie în principal de un suport pentru transportul de încărcături de construcție (țevi, scări etc.). Deoarece bara de oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", previne în mod semnificativ zgârierea încărcăturii transportate.

Această bară nu are formă aerodinamică, așa că trebuie să luați în calcul un sunet de fluiere nedorit în timpul condusului. Canalul T nu face parte din bara.

th/754

Paiciorul de montare este potrivit pentru mașini fără bare longitudinale sau puncte de fixare. Piciorul este folosit pentru fixarea barelor pe mașini cu sistem de prindere sub cadru.

Cheia ergonomică cu moment de strângere asigură fixarea sigură a pantofului. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealtă. Piciorul este cu închidere datorită sistemului THULE ONE Key (sunt incluse în pachet). Ambalajul conține 4 picioare.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/1102 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. Împreună cu pantoful și bara formează o bară completă. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică pentru vehiculele cu bare - șine longitudinale clasice, unde suportul este fixat doar cu ajutorul piciorului TH/7104).

Compatibilitate

  • Honda - CR-V 5 uși - 1997-2001

Specificații tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1350 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Suportul pentru acoperiș poate fi echipat opțional cu lacăte de securitate Thule 544. Acestea nu sunt însă incluse în ambalajul de bază și trebuie comandate separat.