Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1130kov/7125/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul garantează o garanție de 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. Un avantaj constă și în montarea și demontarea rapidă și simplă.

SquareBar Evo

Barele de la firma THULE reprezintă o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie de un suport de acoperiș, în special pentru transportul de încărcături de construcție (țevi, scări și altele asemenea). Deoarece barele de oțel este acoperit cu un strat de "gumoplast", previne în mod semnificativ zgârierea încărcăturii transportate.

Acest suport nu are formă aerodinamică, așa că trebuie să luați în considerare zgomotul neplăcut de fluierat în timpul condusului. Canalul T nu este parte a suportului.

th/754

Piciorul de montare este potrivită pentru mașini FĂRĂbare laterale sau puncte de fixare. Placa este folosită pentru fixarea picioarelor pe mașini cu fixare sub cadru ușilor.

Cheia ergonomică cu moment de strângere asigură fixarea sigură a plăcii. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unealta. Piciorul este închis cu lacăt datorită sistemului THULE ONE Key (fac parte din ambalaj). Ambalajul include 4 picioare.

Kit de montare

Kitul de montare th/1130 este destinat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu placa și bara formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta suportul pe acoperișul mașinii (nu se aplică pentru mașinile cu bara clasică, unde suportul este prins doar cu ajutorul piciorului TH/7104).

Compatibilitate

  • Fiat - Multipla, 1998 - 2010

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea priečnicului este de 1500 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Remarcă

Lăcatele sunt incluse în ambalajul suportului de bagaje de acoperiș. Nu este necesar să le achiziționați separat.