Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
1186alu/7112/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.363,50 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.363,50 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

341.59 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de bagaje de la marca THULE sunt printre cele mai calitative suporturi pentru plafon. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru întregul suport de bagaje pentru plafon. De asemenea, un avantaj este montarea și demontarea rapidă și ușoară.

Bara de sus SquareBar Evo

Bara de sus SquareBar Evo din metal de la firma THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie să utilizeze suportul de bagaje pentru transportul principal al încărcăturii de construcție (țevi, scări etc.). Deoarece bara de sus din oțel este acoperită cu un strat de "cauciuc", previne în mod semnificativ zgârieturile încărcăturii transportate.

Această bara de sus nu are o formă aerodinamică, astfel că trebuie să se țină cont de zgomotul nedorit de fluierat în timpul conducării. Canalul T nu face parte din bara de sus.

th/754

Piciorul de montare este potrivită pentru mașini FĂRĂ bare laterale sau puncte de fixare. Astfel, piciorul de montare servește pentru fixarea barelor de sus pe mașinile cu prindere sub rama ușii.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere garantat, asigură fixarea sigură a piesei. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului de bagaje, nu este necesară altă unelte. Piciorul este închis cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). În pachet sunt incluse 4 picioare.

Kitul de montare

Kitul de montare th/1186 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. În combinație cu piesa și bara, formează o bara de sus completă. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara de sus pe plafonul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bare laterale clasice, unde suportul este fixat doar cu ajutorul piciorului TH/7104).

Compatibilitate

  • Hyundai - Accent 4/5 uși - 2000-2005

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei de sus este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Oferta este valabilă doar în limita stocului disponibil!