Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1215kov/7124/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE sunt printre cele mai calitative portbagaje pentru acoperiș. Producătorul garantează 5 ani de garanție pentru întregul portbagaj de acoperiș. Un avantaj este și montarea și demontarea rapidă și ușoară.

Barele pătrate SquareBar Evo

Bara metalică de la firma THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie să folosească portbagajul de acoperiș mai ales pentru transportul de încărcături de construcții (țevi, scări și altele asemenea). Deoarece priečnica din oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", previne în mod semnificativ zgârierea încărcăturii transportate.

Această bara nu are o formă aerodinamică, astfel că trebuie să se țină cont de zgomotul neplăcut de fluierat în timpul condusului. Canelura T nu face parte din suport.

th/754

Piciorul de montare este potrivită pentru mașini FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Piciorul este folosită pentru fixarea barelor pe mașinile cu prindere sub cadru la uși.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură o fixare sigură a patei. Pentru montarea celorlalte componente ale portbagajului, nu este necesară altă unealtă. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (fac parte din pachet). Pachetul conține 4 picioare de montare.

Kitul de montare

Kitul de montare th/1215 este destinat direct vehiculului specificat și asigură o fixare precisă. Împreună cu piciorul și barele formează un portbagaj complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bara clasică, unde portbagajul este fixat doar cu piciorul TH/7104).

Compatibilitate

  • Hyundai - Santa Fe - 2000-2005

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea este de 1350 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Oferta este valabilă doar până la epuizarea stocului!