Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1506kov/7124/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE sunt printre cei mai calitativi suporti de pe piață. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. De asemenea, avantajul constă în montarea și demontarea rapidă și simplă.

SquareBar Evo

Suportul metalic de la firma THULE este o alegere excelentă pentru clienții care doresc să utilizeze suportul de acoperiș în special pentru transportul de materiale de construcții (țevi, scări etc.). Deoarece suportul metalic este acoperit cu un strat de "gumoplast", previne în mare măsură zgârierea încărcăturii transportate.

Acest suport nu are formă aerodinamică, așa că trebuie să se țină cont de apariția sunetului de fosnire nedorit în timpul condusului. Canalul T nu face parte din suport.

th/754

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ șine laterale sau puncte de fixare. Piciorul este folosit pentru prinderea suportului pe mașini cu sistem de prindere sub ramă.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere garantat, asigură o fixare sigură a piesei. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară o altă unelte. Piesa este închisă cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 picioare .

Kit de montare

Kitul de montare th/1506 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură o fixare precisă. Împreună cu piesa și bara, formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta suportul pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bare clasice, unde suportul este fixat doar cu ajutorul piesei TH/7104).

Compatibilitate

  • Ford - Falcon 4dv. - 2008/-

Specificatii tehnice

  • Dimensiuni: lungimea piesei este de 1350 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Observație

Incuietorile sunt incluse în pachetul suportului de acoperiș. Nu este necesar să le achiziționați separat.