Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalice

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1842kov/7123/754

Unul dintre cele mai calitative suporturi de acoperiș.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalice

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE sunt printre cele mai calitative nositori pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul set de bare. Un avantaj este și montarea și demontarea rapidă și simplă.

Bară pătrată Evo

Bara metalică de la THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie de un nositor de acoperiș în principal pentru transportul încărcăturii de construcții (țevi, scări etc.). Deoarece bara de oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", previne în mare măsură zgârierea încărcăturii transportate.

Această bara nu are formă aerodinamică, așa că trebuie să luați în considerare zgomotul de șuierat nedorit în timpul condusului. Sina-T nu este inclusă în bara.

th/754

Patina de montare este potrivită pentru mașini fără șine longitudinale sau puncte de fixare. Astfel, patina servește la fixarea barelor pe mașini cu fixare sub ramă a ușilor.

Cheia ergonomică cu moment de strângere garantează fixarea sigură a patinei. Pentru montarea celorlalte componente ale nositorului, nu este nevoie de alte instrumente. Patina este închisă cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (incluse în pachet). Pachetul conține 4 bucăți patine.

Kit de montare

Kitul de montare th/1842 este dedicat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu patina și bara, formează bara completă. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul mașinii (nu se aplică pentru mașinile cu șine - bare obișnuite, unde nositorul se fixează doar cu patina TH/7104).

Compatibilitate

  • Citroen C3, 2017/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: Oțel
  • Producător: THULE

Observație

Blocările sunt incluse în pachetul nositorului de pe acoperiș.