Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
Strešný nosič THULE - alumíniový
1842alu/7113/754

Barele de plafon de la THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă fiind și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și a rezistenței aerului datorită designului barei asemănătoare cu aripa. În plus față de designul elegant, bara de plafon se caracterizează și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate de încărcare ridicată. Un mare avantaj este și montarea/demontarea rapidă și simplă.

Datorită acestor caracteristici, este asigurat un confort și o siguranță ridicate pentru utilizator în transportul echipamentului către destinație. Pentru fixarea suporturilor pentru biciclete sau schiuri, puteți folosi șina T pentru o montare ușoară.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.363,50 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.363,50 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

341.59 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă până la 5 ani de garanție pentru întregul suport de acoperiș. Avantajul constă și în montarea și demontarea rapidă și simplă.

Barele transversale WingBar Evo

Barele transversale WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au rămas aceleași. Datorită formei lor inovatoare, ele generează mai puțină rezistență la vânt în timpul condusului și, prin urmare, au o zgomot redus semnificativ.

Cea mai mare schimbare a avut loc la umplerea așa-numitei caneluri T cu o bandă de cauciuc, unde acum, în comparație cu modelele mai vechi, se utilizează sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, banda de cauciuc este împărțită în două părți, de-a lungul întregii bare, ceea ce permite o montare simplă a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canelura T rămâne acoperită, reducând astfel zgomotul și nu mai este necesar să scoateți sau să tăiați cauciucul și apoi să umpleți golurile din canelură.

Barele THULE WingBar EVO au canelura T acoperită cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care contribuie, de asemenea, la reducerea zgomotului suporturilor.

Barele sunt terminate cu o capacitate SwingBlade, care permite un acces rapid la canelura T.

th/754

Pantoful de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Prin urmare, pantoful este folosit pentru fixarea barelor pe mașini cu prindere sub cadru sau ușă.

Cheia ergonomică cu moment de strângere garantează fixarea sigură a pantofului. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unelte. Pantoful este blocaabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul include 4 bucăți pantofi.

Kit de montaj

Kitul de montaj th/1842 este destinat direct mașinii respective și asigură fixarea precisă. Împreună cu pantoful și bara, formează o bara completă. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea barei pe acoperișul mașinii (nu se aplică la mașinile cu bare - șină clasică, unde suportul este fixat doar cu ajutorul pantofului TH/7104).

Compatibilitate

  • Citroen C3, 2017/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Remarcă

Șuruburile sunt incluse în pachetul suportului de acoperiș.

"