Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

TAURUS

Cutii portbagaj marca TAURUS cu un design modern la un preț rezonabil. Indiferent dacă aveți nevoie să transportați schiuri, snowboard-uri sau bagaje, veți găsi la noi cutia portbagaj potrivită.

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Cutie portbagaj Taurus Strike 440 - negru

Pret 1.735,44 RON

Taurus Strike este cel mai recent model gama de cutii portbagaj Taurus, conceput cu maximă atenție la detalii, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al designului. Combină proprietăți aerodinamice excelente, forma modernă, capacitatea optimă și confortul de instalare.

Cutie portbagaj Taurus Strike 480 - negru

Pret 1.834,56 RON

Taurus Strike este cel mai recent model din gama de cutii portbagaj Taurus, conceput cu maximă atenție la detalii, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al designului. Combină proprietăți aerodinamice excelente, forma modernă, capacitatea optimă și confortul de instalare.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)