Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Instalații electrice tipice pentru cârlige de remorcare

Doriți să comandați sau să montați un dispozitiv de remorcare pentru un vehicul Accesorii și piese de schimb pentru cârlige de remorcare Instalații electrice Kituri dedicate pentru dispozitivele de remorcare QUASAR Electronics? Aici veți găsi doar dispozitive de remorcare de calitate de la producători de top, cum ar fi AUTO- HAK, Bosal , GDW și Westfalia. Aveți la dispoziție cârlige de remorcare fixe (șurub) și cârlige de remorcare detașabile - sistem baionetă sau sistem automat vertical.

Pentru funcționarea corectă a cârligului de remorcare, este necesar să alegeți și instalația electrică, pe care o găsiți în detaliul fiecărui cârlig de remorcare. De asemenea, puteți alege montajul cârligului de remorcare la una dintre unitățile noastre - Groși sau Chiajna .

"

Filtre active