Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE Wing Bar Edge

  • Pachet
TH/6014/7206/7214/7214

Unul dintre cele mai calitative set de bare transversale, cu un design excelent.

THULE WingBar Edge

Descrierea completă a produsului

În stoc

Acest pachet contine

Bare transversale THULE Wing Bar Edge

1.680,88 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.680,88 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

421.09 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descriere

Unul dintre cele mai calitative bare transversale. Producătorul oferă o garanție de cinci ani pentru întregul set. Montaj și demontaj rapid și simplu.

Barele de aluminiu ale suportului pentru acoperiș THULE Wingbar Edge cu o pată integrată pentru acoperișuri cu puncte de ancorare, bare îngropate sau balamale.

Profil 55x28mm, formă aerodinamică, set de 2 bucăți + T-canal.

Profilul scăzut și înălțimea de montare redusă contribuie la un aspect excelent și la o siguranță mai mare în timpul condusului sub trecerile joase. Thule WingBar Edge este elegant curbat pentru o potrivire strânsă. Are două capace de plastic modelate care asigură un aspect perfect și permit o montare ușoară. Manipulare rapidă datorită sistemului încorporat și a capetelor integrate. Utilizare universală datorită capetelor telescopice (deplasare de 50 mm pe fiecare parte). Capacitate de încărcare aprobată City Crash de 75 kg conform normei ISO. Barele de succes Thule WingBar sunt acum într-o nouă versiune cu utilizarea tehnologiei aeronautice, care minimizează zgomotul și consumul de combustibil.

Date Tehnice

  • WingBar Edge
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE