Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalice

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
5035kov/7124/7105

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de marfă, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalice

1.254,44 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.254,44 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

314.26 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele transversale de la THULE sunt printre cele mai calitative suporturi de acest tip disponibile pe piață. Producătorul garantează o garanție de 5 ani pentru întregul suport de plafon. Avantajul constă și în montarea și demontarea rapidă și simplă.

SquareBar Evo

Grinda metalică de la THULE este o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie de un suport de plafon pentru transportul încărcăturilor de construcții (țevi, scări etc.). Deoarece grinda metalică este acoperită cu un strat de "gumoplast", previne în mare măsură zgârierea încărcăturii transportate.

Această grindă nu are o formă aerodinamică, așa că trebuie să se țină cont de zgomotul neplăcut de fluierat în timpul condusului. Canalul T nu este inclus în grindă.

th/754

Piesa de fixare este potrivită pentru mașini fără bare longitudinale sau puncte de fixare. Astfel, piesa de fixare este folosită pentru prinderea grinzilor pe mașinile cu prindere sub rama ușii.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere garantat, asigură fixarea sigură a piesei de fixare. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unelte. Piesa de fixare este prevăzută cu sistem de blocare datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul include 4 bucăți de piese de fixare.

Kit de montare

Kitul de montare th/1839 este dedicat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. Împreună cu piesa de fixare și bara, formează o grindă completă. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea grinzii pe acoperișul vehiculului (cu excepția vehiculelor cu bare - balustrade clasice, unde suportul este prins doar cu ajutorul piesei de fixare TH/7104).

Compatibilitate

  • Škoda Rapid Spaceback, 2013/-

Specificatii tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barelor este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: negru
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Remarci

Șuruburile sunt incluse în pachetul suportului de plafon. Nu este necesar să le achiziționați separat.