Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - metalice

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1627kov/7123/754

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de marfă, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - metalice

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Barele transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative opțiuni pentru acoperiș. Producătorul garantează o garanție de 5 ani pentru întregul suport de acoperiș. Un avantaj este și montarea și demontarea rapidă și ușoară.

Bară SquareBar Evo

Bara metalică de la THULE este o opțiune excelentă pentru clienții care au nevoie de un suport pentru acoperiș, în special pentru transportul încărcăturii de construcții (țevi, scări și asemenea). Deoarece bara metalică este acoperită cu un strat de cauciuc, protejează în mare măsură încărcătura împotriva zgârieturilor.

Această bară nu are o formă aerodinamică, așa că trebuie să vă așteptați la un sunet de fluierat nedorit în timpul condusului. Canelura T nu este inclusă în bara.

th/754

Suportul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ șine laterale sau puncte de fixare. Este destinat pentru fixarea barelor pe mașinile cu sistem de prindere sub rama ușilor.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere garantat, asigură fixarea sigură a suportului de montare. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesară altă unelte. Suportul de montare este cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (incluse în pachet). Pachetul conține 4 bucăți suporturi de montare.

Kit de montare

Kitul de montare th/1627 este dedicat direct vehiculului specific și asigură fixarea precisă. Împreună cu suportul de montare și bara, formează un suport complet. Fără achiziționarea kitului, nu este posibilă montarea barei pe acoperișul vehiculului (aceasta nu se aplică la vehiculele cu șine - bare clasice, unde suportul este fixat doar cu suportul TH/7104).

Compatibilitate

  • Chevrolet - Malibu 4 uși - 2008-2012

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Șuruburile sunt incluse în pachetul suportului de acoperiș. Nu este necesar să le achiziționați separat.