Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1228kov/7122/754

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.140,38 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.140,38 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

285.69 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversaleThule

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport pentru acoperiș. Avantajul constă și în montarea și demontarea rapidă și ușoară.

SquareBar Evo

Barele metalice de la THULE reprezintă o opțiune excelentă pentru clienții care au nevoie în principal de un suport pentru acoperiș pentru transportul încărcăturii de construcții (țevi, scări etc.). Deoarece bara metalică este acoperită cu un strat de "gumoplast", previne în mare măsură zgârierea încărcăturii transportate.

Această bară nu are formă aerodinamică, motiv pentru care trebuie să luați în considerare apariția unor zgomote nedorite de fluierat în timpul condusului. Canalul T nu face parte din bara metalică.

th/754

Piciorul de montare este potrivită pentru mașini FĂRĂ bare longitudinale sau puncte de fixare. Piciorul este destinat pentru fixarea bărilor pe mașini cu sistem de prindere sub cadru ușii.

Cheia ergonomică cu moment de strângere asigură fixarea sigură a plăcii. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesar unelte suplimentare. Placa este închisă cu lacăt datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul include 4 picioare.

Kit de montare

Kitul de montare th/1228 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. În combinație cu placa și bara formează întreg suportul. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bara clasică, unde suportul este fixat doar cu piciorul TH/7104).

Compatibilitate

  • Honda - Stream, 2000 - 2006
  • Honda - Civic 5dv. 2001 - 2005

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Închizătoarele sunt incluse în pachetul suportului pentru acoperiș. Nu este necesar să le achiziționați separat.