Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - oțel

  • Pachet
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
Strešný nosič THULE FIX POINT - kovový
3042kov/7122/753

Barele de la firma THULE reprezintă o calitate excelentă - dovadă este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de încărcături precum țevi, scări și asemănătoare. Un mare avantaj este, de asemenea, montajul/demontajul rapid și simplu.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - oțel

1.313,94 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.313,94 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

329.17 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre cele mai calitative suporturi pentru acoperiș. Producătorul oferă o garanție de 5 ani pentru întregul suport pentru acoperiș. De asemenea, un avantaj este montajul și demontarea rapide și ușoare.

Bare transversale SquareBar Evo

Barele metalice SquareBar Evo de la firma THULE sunt o alegere excelentă pentru clienții care au nevoie de un suport pentru acoperiș utilizat în principal pentru transportul de încărcături de construcții (țevi, scări și altele). Deoarece bara transversală din oțel este acoperită cu un strat de "gumoplast", protejează în mod semnificativ încărcătura transportată de zgârieturi.

Această bară transversală nu are formă aerodinamică, prin urmare, trebuie să se țină cont de un posibil sunet de fluierat nedorit în timpul condusului. Canelura T nu face parte din bara transversală.

TH/753

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini cu bare integrate longitudinal sau puncte de fixare.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, asigură fixarea sigură a pantofului. Pentru montarea celorlalte componente ale suportului, nu este necesar alt echipament. Pantoful este închis cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (sunt incluse în pachet). Pachetul conține 4 picioare.

Kit de montare

Kitul de montare th/3042 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. Împreună cu piciorul și bara formează o completare a barei. Fără achiziționarea kitului, nu se poate monta bara pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bara clasică, unde suportul este fixat doar cu ajutorul piciorului TH/7104).

Compatibilitate

  • Honda - CR-V 5 uși - 2007-2011 - fixpoint

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: neagră
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Incuietorile de siguranță sunt incluse în suport și nu este necesar să le comandați separat.