Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
1788alu/7114/754

Barele transversale de la THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă fiind și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și a rezistenței aerului datorită designului barei asemănătoare cu aripa. În plus față de designul elegant, bara de plafon se caracterizează și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate de încărcare ridicată. Un mare avantaj este și montarea/demontarea rapidă și simplă.

Datorită acestor caracteristici, este asigurat un confort și o siguranță ridicate pentru utilizator în transportul echipamentului către destinație. Pentru fixarea suporturilor pentru biciclete sau schiuri, puteți folosi șina T pentru o montare ușoară.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

753,63 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

753,63 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

188.80 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele de la marca THULE se numără printre unul dintre cele mai calitative portbagaje pentru acoperiș. Producătorul oferă până la 5 ani de garanție pentru întregul portbagaj de acoperiș. Un avantaj este și montarea și demontarea rapidă și simplă.

Bare WingBar Evo

Barele de susținere WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au rămas neschimbate. Datorită formei lor inovatoare, acestea oferă un mai mic rezistență la aer și, prin urmare, au o zgomot redus semnificativ în timpul condusului.

Cea mai mare schimbare a avut loc prin umplerea așa-numitului canal T cu o bandă de cauciuc, unde față de modelele mai vechi se utilizează acum sistemul QuickAccess. Datorită sistemului QuickAccess, cauciucul este împărțit în două părți, de-a lungul întregii bare, permițând montarea ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canalul T rămâne acoperit, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesară scoaterea sau tăierea cauciucului și apoi umplerea golurilor din canalul T.

Barele THULE WingBar EVO au canalul T acoperit cu o bandă de cauciuc cu suprafață structurată WindDiffuser, care ajută, de asemenea, la reducerea zgomotului portbagajelor.

Barele sunt terminate cu un capac SwingBlade, ceea ce permite acces rapid la canalul T.

th/754

Suportul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ bare transversale sau puncte de fixare. Acesta servește la fixarea barelor pe mașini cu sistem de prindere sub cadru ușii.

Cheia ergonomică, cu moment de strângere, garantează fixarea sigură a suportului. Pentru montarea celorlalte piese ale portbagajului nu este necesară altă unealtă. Suportul este închis cu cheie datorită sistemului THULE ONE Key (incluse în pachet). Pachetul conține 4 bucăți suporturi.

Kit de montare

Kitul de montare th/1788 este destinat direct vehiculului respectiv și asigură fixarea precisă. Împreună cu suportul și bara formează o bara completă. Fără achiziționarea kitului nu este posibilă montarea barei pe acoperișul vehiculului (nu se aplică la vehiculele cu bare transversale - șină clasică, unde suportul se fixează doar cu ajutorul suportului TH/7104).

Compatibilitate

  • Renault Megane III - 2009/-

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintie / silver
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Notă

Antifurturile sunt incluse în pachetul portbagajului de acoperiș. Nu este necesar să le achiziționați separat.

Oferta este valabilă doar până la epuizarea stocului!