Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bare transversale THULE - aluminiu

  • Pachet
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
Strešný nosič THULE - hliníkový
4065alu/7112/753

Barele transversale de la THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă fiind și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și a rezistenței aerului datorită designului barei asemănătoare cu aripa. În plus față de designul elegant, bara de plafon se caracterizează și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate de încărcare ridicată. Un mare avantaj este și montarea/demontarea rapidă și simplă.

Datorită acestor caracteristici, este asigurat un confort și o siguranță ridicate pentru utilizator în transportul echipamentului către destinație. Pentru fixarea suporturilor pentru biciclete sau schiuri, puteți folosi șina T pentru o montare ușoară.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Bare transversale THULE - aluminiu

1.537,06 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 148.75 RON)
-

Total cu TVA :

1.537,06 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

385.07 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Bare transversale THULE

Barele Thule aparțin unuia dintre suporturile de acoperiș de cea mai înaltă calitate. Producătorul oferă o garanție de până la 5 ani pentru portbagaj complet. Avantajul este, de asemenea, asamblarea și dezasamblarea rapidă și ușoară.

Bare transversale WingBar Evo

Barele de sprijin WingBar Evo au fost modificate, dar proprietățile lor aerodinamice au fost păstrate. Datorită formei lor inovatoare, creează mai puțină rezistență la aer în timpul conducerii și, astfel, au zgomot redus în mod semnificativ.

Cea mai mare schimbare a avut loc la completarea așa-numitelor Caneluri în T cu o curea de cauciuc, unde sistemul QuickAccess este deja utilizat în comparație cu modelele mai vechi. Datorită sistemului QuickAccess, anvelopa este împărțită în două părți, de-a lungul întregii traverse, ceea ce permite montarea ușoară a suporturilor pentru biciclete, schiuri sau alte accesorii. Canelura în T rămâne întotdeauna acoperită, ceea ce reduce zgomotul și nu mai este necesară îndepărtarea sau tăierea cauciucului și apoi umplerea golurilor din canelura în T.

Barele THULE WingBar EVO au o canelură în T acoperită de o curea de cauciuc cu o suprafață WindDiffuser structurată, care ajută și la reducerea zgomotului suporturilor.

Piesele transversale sunt finisate cu un capac SwingBlade, care permite accesul rapid la fanta în T.

TH/753

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini cu șine longitudinale integrate sau puncte de fixare.

Cheia cu formă ergonomică cu un cuplu de strângere asigură fixarea sigură a piciorului. nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru a monta celelalte părți ale suportului. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de picioare.

Set de montare

Setul de montare th/4065 este destinat direct vehiculului dat și asigură o potrivire precisă. În combinație cu piciorul și bara, formează o traversă completă. Fără achiziționarea trusei, nu este posibilă montarea traversei pe acoperișul vehiculului (nu se aplică vehiculelor cu derapaje - o șină clasică, unde suportul este prins doar cu piciorul TH /7104).

Compatibilitate

  • Mercedes Clasa C Kombi, 2015/- cu integrat prin balustradă

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei transversale este de 1200 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Notă

Încuietorile de siguranță fac parte din suport și nu trebuie să fie comandate separat.