Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

BG PD15 Diesel Fuel System Performance Restoration

BG PD15 Diesel Fuel System Performance Restoration
BG182

Produs de înaltă performanță pentru decarbonizarea sistemului de injecție și ardere. Pentru motoarele diesel cu mai multe depuneri sau ca prim pas al decarbonizării BG înainte de aplicarea regulată a BG 245.

Descrierea completă a produsului

În stoc

BG PD15 Diesel Fuel System Performance Restoration

158,87 RON

Total cu TVA :

158,87 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

39.80 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Accesorii la produs

Elimină depunerile din sistemul de alimentare, din exteriorul și interiorul injectoarelor, pompelor de injecție la cele mai noi motoare de înaltă presiune (Common rail), dar și la tipurile mai vechi de motoare. Îndepărtează depunerile din camera de ardere, supape și previne formarea carbonului pe segmentele pistonului. Restabilește puterea și cuplul motorului. Reduce consumul de combustibil și emisiile. Proiectat pentru toate tipurile de motorină. Sigur pentru filtrele de particule diesel (DPF), convertoarele catalitice și senzorii de oxigen.

Dozare: pachet de 325 ml per rezervor de combustibil max. 75 de litri de motorină.

Instrucțiuni de utilizare: adăugați BG PD15 la rezervorul de combustibil, umpleți rezervorul plin și conduceți rezervorul la rugină.