Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Bară transversală metalică 150 cm TOTUS - 2823

Priečnik kovový 150 cm TOTUS - 2823
CA/2823

Barele metalice sunt elementul portant al suportului ușis. Acestea sunt fabricate dintr-un profil de oțel care este acoperit pentru a preveni coroziunea. Deși sunt mai grele, sunt foarte rezistente. Dețin proprietăți aerodinamice adecvate și un design discret.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Bară transversală metalică 150 cm TOTUS - 2823

198,31 RON

Total cu TVA :

198,31 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

49.68 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Descriere

Barele metalice sunt elementul de bază al portbagajului ușis. Sunt fabricate din profil de oțel care este acoperit cu un strat anticoroziv. În ciuda greutății mai mari, sunt foarte rezistente. Au proprietăți aerodinamice acceptabile și un design discret. Forma lor a fost dezvoltată având în vedere rezistența, capacitatea de încărcare, dar și proprietățile aerodinamice pentru a reduce zgomotele turbulente în timpul deplasării. Sunt disponibile în diferite lungimi, fiind livrate câte 2 bucăți într-un pachet.

Lungimea barei: 1500 mm