Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Taurus Snow Up 600

Snow Up 600
Snow Up 600
Snow Up 600
Snow Up 600
T2/SNOW600

Taurus SnowUp 600 este un suport de schi cu blocare din aluminiu, cu un design modern, care oferă calitate înaltă la un preț atractiv. Cu siguranță veți aprecia instalarea rapidă și fără probleme, chiar și în condiții meteorologice dificile. Proiectat pentru a transporta 6 perechi de schiuri (5 perechi de carving) sau 4 snowboard-uri.

Descrierea completă a produsului

În stoc

Taurus Snow Up 600

495,81 RON

Total cu TVA :

495,81 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

124.21 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Zăpada Taurului până la 600

Descriere

Suport schiuri modern din aluminiu Taurus Snow Up 600 este potrivit pentru montarea pe grinzi de oțel cu secțiune transversală dreptunghiulară, precum și într-o fantă în T (adaptor inclus). Reprezinta un raport calitate-pret excelent! Unitatea absolută în vânzarea ultimului sezon de iarnă din categoria sa. Lățimea sa este de 60 cm și permite transportul a 6 perechi de schiuri (5 perechi de carving) sau 4 snowboard-uri. Setul include și încuietori de siguranță. Cu siguranță veți aprecia viteza de asamblare, mai ales în condiții meteorologice dificile.

Date tehnice

  • Pentru 6 perechi de schiuri (5 perechi de carving) sau 4 snowboard-uri.
  • Latimea suprafetei pentru schiuri: 60 cm.
  • Material: aluminiu.
  • Se poate încuia cu o cheie.
  • Buton convenabil de deblocare.
  • Instalare rapidă și ușoară fără utilizarea de unelte.
  • Certificat TÜV.
"