Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Strešný nosič THULE - kovový

  • Pachet
TH/5013/7105/7123

Suportul de acoperiș de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - dovada este și garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt realizate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numitele „gumoplast”, care protejează încărcătura transportată împotriva abraziunii. Acest transportator este destinat mai mult transportului de mărfuri, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Asamblarea/dezasamblarea rapidă și ușoară este, de asemenea, un mare avantaj.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Strešný nosič THULE - kovový

1.254,44 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare (de la 74.38 RON)
-

Total cu TVA :

1.254,44 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

314.26 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Această bară transversală nu are o formă aerodinamică, așa că trebuie să vă așteptați la un sunet nedorit când conduceți. Canelura în T nu face parte din bara transversală.

th/7105

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini FĂRĂ derapaje longitudinale sau puncte de fixare. Prin urmare, piciorul este folosit pentru a fixa barele transversale ale mașinilor cu un mâner sub tocul ușii.

Cheia cu formă ergonomică cu un cuplu de strângere asigură fixarea sigură a piciorului. nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru a monta celelalte părți ale suportului. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de picioare.

Set de montare

Setul de montare th/5085 este destinat direct vehiculului dat și asigură o potrivire precisă. În combinație cu piciorul și tija, formează o traversă completă. Fără achiziționarea trusei, nu este posibilă montarea traversei pe acoperișul vehiculului (nu se aplică vehiculelor cu derapaje - șină clasică, unde suportul este prins doar cu piciorul TH /7104).

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei transversale este de 1270 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: negru
  • Material: oțel
  • Producător: THULE

Notă

Încuietorile de siguranță fac parte din suport și nu trebuie să fie comandate separat.

"