Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Portbagaj THULE - aluminiu

  • Pachet
TH/6097/7106/7113

Suportul de acoperiș de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - dovada este și garanția de 5 ani garantată de producător. Traversele THULE sunt fabricate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în reducerea energiei sonore și a rezistenței la aer datorită designului ca aripile traversei. Pe lângă designul elegant, portbagajul de acoperiș se caracterizează și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate mare de încărcare.

Descrierea completă a produsului

Stoc epuizat

Acest pachet contine

Portbagaj THULE - aluminiu

1.477,58 RON
Montáž nieje dostupná
Montaj cârlig de remorcare
-

Total cu TVA :

1.477,58 RON


Credit module tbi bank 3.3.5

370.17 Lei x 4 rate

Ai nevoie de ajutor? Sună-ne


Ai nevoie de ajutor? Sună-ne



Barele THULE WingBar EVO au o canelură în T acoperită de o curea de cauciuc cu suprafață WindDiffuser structurată, care ajută și la reducerea zgomotului suporturilor.

Piesele transversale sunt finisate cu un capac SwingBlade, care permite accesul rapid la fanta în T.

Piciorul de montare este potrivit pentru mașini cu șine longitudinale integrate sau puncte de fixare.

Cheia cu formă ergonomică cu un cuplu de strângere asigură fixarea sigură a piciorului. nu sunt necesare instrumente suplimentare pentru a monta celelalte părți ale suportului. Piciorul este blocabil datorită sistemului THULE ONE Key (inclus în pachet). Pachetul conține 4 bucăți de picioare.

Set de montare

Setul de montare este proiectat direct pentru vehiculul respectiv și asigură o potrivire precisă. În combinație cu piciorul și tija, formează o traversă completă. Fără achiziționarea trusei, nu este posibilă montarea traversei pe acoperișul vehiculului (nu se aplică vehiculelor cu derapaje - șină clasică, unde suportul este prins doar cu piciorul TH /7104).

Date tehnice

  • Dimensiuni: lungimea barei transversale este de 127 mm
  • Greutate:
  • Capacitate de încărcare: 75 kg
  • Culoare: argintiu
  • Material: aluminiu
  • Producător: THULE

Notă

Lacătele de siguranță sunt incluse în echipamentul de bază al transportatorului și nu trebuie să fie comandate separat.

"