Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Caut carlig de remorcare pentru mașina

Cârlige de remorcare AUDI A6 Allroad 2006 - 2012

Dorești să comanzi cârlig de remorcare eventual și montaj pentru AUDI A6 Allroad 2006 - 2012 ? Atunci ai intrat în categoria corectă. În oferta noastră gășesti cârlige de remorcare de la producători de top precum Auto-Hak, Bosal și Westfalia. Poți alege între cârlige de remorcare semi-demontabile, demontabile cu clemă sau demontabile verticale cu cheiță antifurt.

Comandați cârlig de remorcare pentru AUDI A6 Allroad 2006 - 2012

Pe www.carlig.ro veți găs cârlige remorcare de calitate și de încredere pentru AUDI A6 Allroad 2006 - 2012 . Toate cârligele de remorcare au un tratament special de suprafață anticorozivă și sunt cu o garanție de 5 ani.

Pentru fiecare cârlig de remorcare, aveți opțiunea de a alege instalația electrică în funcție de ceea ce ați dori să tractați. De asemenea puteți alege și montarea cârligului de remorcare la una dintre unitățile noastre - Groși sau București.

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Bare transversale THULE - metalic.

Pret 1.041,25 RON cu TVA

Barele transversale de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - o dovadă este și garanția de 5 ani oferită de producător. Barele transversale THULE sunt fabricate din oțel și sunt acoperite cu un strat de așa-numit "gumoplast", care protejează încărcătura transportată împotriva uzurii. Acest suport este destinat mai mult transportului de marfă, cum ar fi țevi, scări și altele asemenea. Un mare avantaj este și montajul/demontajul rapid și simplu.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)