Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Caut carlig de remorcare pentru mașina

Cârlige de remorcare CITROEN DS4

Dorești să comanzi cârlig de remorcare eventual și montaj pentru CITROEN DS4 ? Atunci ai intrat în categoria corectă. În oferta noastră gășesti cârlige de remorcare de la producători de top precum Auto-Hak, Bosal și Westfalia. Poți alege între cârlige de remorcare semi-demontabile, demontabile cu clemă sau demontabile verticale cu cheiță antifurt.

Comandați cârlig de remorcare pentru CITROEN DS4

Pe www.carlig.ro veți găs cârlige remorcare de calitate și de încredere pentru CITROEN DS4 . Toate cârligele de remorcare au un tratament special de suprafață anticorozivă și sunt cu o garanție de 5 ani.

Pentru fiecare cârlig de remorcare, aveți opțiunea de a alege instalația electrică în funcție de ceea ce ați dori să tractați. De asemenea puteți alege și montarea cârligului de remorcare la una dintre unitățile noastre - Groși sau București.