Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

2012/-

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

Portbagajul de acoperiș Thule WingBar Edge

Pret 1.432,94 RON

Portelele de acoperiș de la compania THULE reprezintă o calitate excelentă - este evidențiată și de garanția de 5 ani garantată de producător. Barele transversale THULE sunt realizate din aluminiu ușor și stabilesc standarde excelente în zonă de reducere a energiei sonore și a rezistenței aerului datorită secțiunii transversale de design asemănătoare cu o aripă. Pe lângă designul elegant, portbagajul se caracterizează și prin cea mai înaltă calitate, aerodinamică și capacitate mare de încărcare. Un mare avantaj este, de asemenea, < strong>asamblare/dezasamblare rapidă și ușoară.

Datorită acestor caracteristici, sunt asigurate confort și siguranță ridicate pentru utilizator atunci când transportați echipamentul la destinație. Puteți folosi fanta în T pentru o asamblare ușoară pentru a fixa suporturile pentru biciclete sau schiuri.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)