Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Suporturi de biciclete cu prindere pe acoperișul mașinii

În oferta noastră veși găsi o gamă complexă de suporturi pentru biciclete pe acoperișul mașinii din partea producătorilor TAURUS la cele mai bune prețuri - doar la AutoCar.

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

THULE ProRide 598

Pret 788,38 RON cu TVA

Suport universal pentru biciclete pe acoperiș THULE ProRide 598, blocabil, montare ușoară - sistem cu liberare rapidă, se montează în șina T sau pe bare patrate cu adaptorul TH 889-5 (nu este inclus, se achiziționează separat), potrivit pentru tuburi rotunde ale cadrului bicicletei de la 22-80 mm, tuburi ovale cu dimensiuni maxime de 80x100 mm, material din aluminiu, încărcare maximă 20 kg. Posibilitatea de a bloca suportul bicicletei pe suportul de acoperiș.

Disponibilitate: în stoc

THULE UpRide 599

Pret 1.545,27 RON cu TVA

THULE UpRide 599 este un suport universal pentru biciclete, montat pe plafonul mașinii fără contact cu cadrul bicicletei. Asigură atașare rapidă și protecție maximă a cadrului.

Taurus BikeUp

Pret 272,69 RON cu TVA
Suportul pentru biciclete pe acoperișul mașinii Taurus BikeUp reprezintă o nouă versiune a suportului universal din aluminiu pentru biciclete. Instalarea și utilizarea sunt fiabile, sigure și fără probleme. Taurus BikeUp combină confortul ridicat, calitatea și prețul accesibil.

Taurus BikeUp Pro

Pret 361,94 RON cu TVA

Suportul de biciclete pentru acoperiș Taurus BikeUp Pro ste noua versiune a popularului suport universal din aluminiu pentru biciclete, destinat montării pe acoperișul mașinii.Instalare și utilizare fiabile, sigure, fără probleme. Este adaptat pentru transportul bicicletelor cu diametrul cadrului de 30 până la 60 mm. Este o versiune îmbunătățită a modelului Taurus BikeUp.

Suport de biciclete cu prindere de barele transversale Yakima...

Pret 821,75 RON cu TVA

Portbagajul pentru biciclete Yakima Frontloader folosește un sistem comod de fixare pe roata din față și cea din spate. Nu este necesară nicio ajustare sau pregătire specială a bicicletei pentru transport. Trebuie doar să o plasați în suport și apoi să o asigurați confortabil cu ajutorul elementelor de blocare.

Yakima Highroad - negru

Pret 986,69 RON cu TVA

Suportul pentru biciclete Yakima HighRoad folosește un suport pentru roată față. Bicicleta nu trebuie să fie reglată sau pregătită în alt mod pentru transport. Este suficient să îl introduceți pur și simplu în suport și apoi să îl fixați convenabil folosind elementele de siguranță.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)