Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Suporturi de biciclete cu prindere pe carligul de remorcare

Vă oferim o gamă complexă de suporturi pentru biciclete cu prindere pe cârligul de remorcare începănd de la suportul pentru 2 biciclete pănă la suportul de 4 biciclete de o înaltă calitate și la un preț accesibil tuturor clienților - doar la AutoCar.

Puteți alege suporturi pentru biciclete pentru cârlige de remorcare de la producători renumiți THULE și YAKIMA sau suporturi pentru biciclete mai accesibile de la producători BOSAL-ORIS și BuzzRack. Pentru clienții mai pretențioși, recomandăm suporturile pentru biciclete THULE, care sunt foarte populare și oferă confort ridicat și lux la transportul bicicletelor.

Avem o gamă de suporturi pentru biciclete pentru echipamentele de remorcare care transportă 2, 3 sau 4 biciclete. Pentru unele modele, este posibil să achiziționați un adaptor suplimentar pentru 1 bicicletă. In oferta veți gâsi suporturi pentru biciclete potrivite și pentru biciclete electrice.

Pentru a instala acest tip de suport pentru biciclete, aveți nevoie de un cârlig de remorcare și ulterior trebuie să solicitați și pentru a treia număr înmatriculare, pe care trebuie să-l așezi pe suportul pentru biciclete.